Spotify

Spotifyspiller

Lars Bremnes

Lars sitt 7. album «Himmel nok tel alle» kom i mars 2015, og ble mottatt med fine ord og gode karakterer. Og ikke minst, på Norges største radiokanal, lå tittel-låten på A -lista i 12 uker!

Lars presenterte 18. mars i år sin nye sang «Elias Sang» på Facebook – en sang som handler om hvordan det er å være flyktning. Responsen har vært overveldende: Tallet på visninger på første video passerte fort 300.000 og den er blitt likt og delt tusenvis av ganger.

Se og hør den nye sangen her: https://vimeo.com/159399384

eller på Lars Bremnes sin side på facebook: https://www.facebook.com/Lars-Bremnes-105406819527717/?fref=ts

Lars har vokst opp i Svolvær, bosatt i Harstad. Debuterte  som solo plateartist 1994 med «Sjernesukkertøy». I år kom «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Er frilans artist, komponist og tekstforfatter og har også et samarbeid med sine søsken Kari og Ola (med ujevne mellomrom.) Sammen fikk de spellemannsprisen 2000, Lars fikk en selv i 2006. Mange av Lars sanger er stadig å høre på radio, som f. eks «fiolinan», «Å kunne æ skrive» og ikke minst årets «Himmel nok tel alle».

I konsertformatet vil publikum få presentert et knippe av hans beste sanger fra soloutgivelser og samarbeid med sine to søsken, Kari og Ola. Sanger fra hans siste utgivelser vil være selvsagte deler av konserten.

Sanger med en blanding av humor og poesi både i ord og musikk. Her er viser, blues og akustisk pop i friske arrangementer med tekster om alt fra krig og kjærlighet til stjernetegn og hoppeslott. Lars fremfører musikken med lun og varm stemme, og har tekster som inneholder både humor og ironi, melankoli og dybde. Lars er også aktuell med konserter med sin bror Ola.

Booking

Øystein Akselberg

+47 906 38 453
oy-aks@online.no