«ANITA til TØNSBERG» med SARA SKORGAN TEIGEN som sommerens gjest

Anita Skorgan tar den 25 til 28 juli en bearbeidet variant av suksessforestillingen «Veien Hit» til Støperiet scene i Tønsberg og med på scenen er datteren Sara Skorgan Teigen, for å hylle sin mor. Dette er spesiell og personlig konsert og fortelling om musikken og menneskene som har vært med på å forme Anita og danne veien fram til den artist hun er i dag.

Publikum vil med dette bli bedre kjent med Anita og hennes over 50 år lange karriere og tilstedeværelse som musiker og artist. Og ja hun har medvirket på utrolig mye; utallige konserter og TV-programmer i inn og utland, hele seks ganger i Melodi Grand Prix og ikke minst på over hundre plateinnspillinger, så her blir det tilbakeblikk fra en lang og fargerik karriere – alt samlet i en personlig «ønskekonsert»… Anita ble 1. februar 2019 tildelt Kongens fortjenestemedalje som et svar på nettopp hennes store innsats for norsk musikk og femti år lange artistkarriere.

Foruten artisten selv på flygel og vokal så medvirker kapellmester Jon Willy Rydningen (tangenter), Hallgrim Bratberg (strenger), Hermund Nygård (perkusjon), Erik Valderhaug (lyd og lerret) og sist men ikke minst sommerens gjest Sara Skorgan Teigen. 

For nærmere informasjon ta kontakt med
Geir E. Osnes – 900 37 567
geir@skyskraper.no

Ingen fremtidige konserter er booket for øyeblikket

Booking

Geir Osnes

+47 900 37 567
geir@skyskraper.no

Booking

Caroline Ingeberg

+47 936 81 098
caroline@skyskraperartist.no

Booking

Jan Erik Haglund

+47 918 88 141
janerik@skyskraperartist.no